player player team team market market

Absolute Card Collector

Parádní Březnový GOLD Break Rookie Anthology!

30. 3. 2024 21:42

Konečně máme v GOLD breaku nějaký starší box. Tento měsíc totiž padla volba na Rookie Anthology od Panini z ročníku 11/12. Série nabízí updaty ze všech pěkných sérií od Panini (Certified, Prizm apod.) a samozřejmě také přímo karty Rookie Anthology.

VIDEO: ZDE

SOUTĚŽ O BOXY NA BŘEZEN + dárky od partnerů

Každý měsíc rozdáváme boxy našim odběratelům. Od tohoto roku ještě přitvrdíme! A hned první měsíc rozdáváme 2 boxy (Clear Cut 2022-23). Za tento měsíc navíc pro vás máme dárky i od partnerů www.sberatelkaret.cz a www.topforcollectors.wz.cz. Vybíráme tak celkem 4 vítěze z našich odběratelů a to už je velká šance! Co udělat pro účast v soutěži? Musíte být odběratelem našeho YouTube, dát like na toto video a do komentáře napsat "Díky za soutěž".

A to je vše! Za každé video v měsíci získáte jeden hlas do losování, takže můžete soutěžit v každém videu a svoji šanci navýšit. Soutěžit můžete až do 10. dne následujícího měsíce.

CO JE GOLD BREAK?

Je group break pro naše uživatele s GOLD účtem. Každý měsíc otevíráme box, jehož obsah rozdělíme na týmy. Týmy losujeme mezi uživatele. Ti tak mohou navíc k výhodám učtu GOLD získat ještě hodnotné karty. Více informací ZDE